Oszd meg és uralkodj!

“Sziasztok, sok szeretettel üdvözlök mindenkit! Pár nappal ezelőtt sikerült szert tennem egy Korg X50 típusú hangszerre. A hozzáértőktől szeretném kérdezni: bővíthető-e hangszínekkel és ha igen, honnan tudnék hozzá szerezni?

Amennyiben lehetséges, nagyon szeretnék hangszíneket kérni, melyet szívesen ki is fizetnék az illetőnek: zongorák, hammond orgonák, harmonikák, stringek, trombiták, gitárok stb., tehát bármi szóba jöhetne. Ha van esetleg olyan oldal, nagyon szívesen vásárolnék is hozzá hangszíneket. Annyit tudok, hogy állítólag Triton kompatibilis, valószínűsítem,

az olyan jellegű voice-ok jöhetnének szóba. Létezhet-e hozzá valamiféle szoftverfrissítés is 2011 óta? Nagyon szeretnék valamiféle elektronikus formátumban egy magyar nyelvű gépkönyvet is a hangszerhez.

x50Látássérültként egyedül élek, nincs közvetlen látó segítségem és mivel életem első Korgjáról lenne szó, nagyon szeretnék segítséget kérni a használattal kapcsolatban is (hangszínek betöltése, menükezelés stb). Válaszotokat és segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!”
Üdv,
Tibi.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..